X


Om oss

 

CarrieAlong.no er din online koffertshop med det nyeste og beste innenfor kofferter og vesker. CarrieAlong.no bygger på en lidenskap for kofferter og vesker som går mer enn 130 år tilbake i tid, og vi er en del av en av Skandinavias eldste lærvarekjeder – Alfred Lund. Helt siden 1879 har vi vært med på ferier, til fest og til hverdags – overalt hvor du ønsker moteriktige vesker og kofferter av beste kvalitet.

På CarrieAlongs online veskeshop finner du et stort utvalg av kofferter, vesker, ryggsekker, osv... Vi legger stor vekt på å sette sammen et riktig varesortiment – et sortiment som selvfølgelig bygger på en lidenskap for vesker og mange års erfaring i bransjen.

Vi er nemlig ikke "bare" en online veskebutikk, vi har også fysiske butikker i Danmark, nærmere bestemt i Svendborg, Kolding og Aalborg hvor du er hjertelig velkommen til å komme innom og oppleve produktene våre. Her kan du for alvor kjenne kvaliteten, lukte på læret og studere det gode håndverket som vi setter vår ære i å levere til kundene våre. Nøyaktig den samme opplevelsen vil du få når du mottar et produkt fra vår online veskebutikk.

Du vil forstå hva vi mener når vi sier "pasjon for vesker siden 1879".   

Vi sees i vår onlineshop eller i en av butikkene våre.

CarrieAlong.no – din online veskeshop