XKUNDESERVICE

Vi har samlet en rekke svar så du kan få en rask avklaring på spørsmålene dine. Finner du ikke svaret på det du søker, vennligst kontakt kundeservice
 

1) LEVERING & FRAKT:

Leveringstid 
Vi sender varer fra vår hovedbutikk i Danmark 2 ganger per uke på mandager og torsdager. Siste frist for å bestille varer på forsendelsesdagene er kl. 08:00 - så sørger vi for at ordren din blir pakket og rekker å komme med samme dag. 

Grunnet travelhed nå i juletida, kan leveringen ta noen få dager ekstra. KJØP JULEGAVENE DINE SENEST 19/12 kl. 11:00.

Varene ankommer ferdig fortollet til posthuset/utleveringsstedet nær deg 2–5 hverdager etter avhenting i Danmark i samsvar med oversikten under:
Postnummer 0000 - 3999: 2 hverdager
Postnummer 4000 - 7999: 2-3 hverdager
Postnummer 8000 - 8999: 3-4 hverdager
Postnummer 9000 - 9999: 4-5 hverdager

Du vil motta en melding fra Bring når varene dine er klare til henting.

 
Leveringspriser 
Bestiller du for minst kr. 699,- er frakten gratis.
Bestiller du for kr. 698,- eller mindre koster frakten kr. 79,-

MVA & tollgebyrer
Norsk MVA & tollgebyrer er inkluderet i prisen.

Leveringsmetoder 
Vi tilbyr levering med Bring.
Du mottar melding fra dem når varene dine er ankommet og er klare til utlevering på nærmeste posthus.
Alle pakker leveres ferdig fortollet.

Forsendelse til utlandet 
Ved levering til utlandet ber vi deg kontakte vår kundeservice for å få nærmere informasjon om priser mv.

 

2) RETUR OG REKLAMASJON:

Returrett 
CarrieAlong.no tilbyr 14 dagers full retur- og bytterett etter mottagelsen av varene. For at angreretten skal kunne benyttes, skal varen returneres i vesentlig samme stand og mengde som da du mottok den. Du kan godt pakke ut varen så lenge du kan returnere den i vesentlig samme stand og mengde.

VI BYTTER JULEGAVENE DINE INNTIL 30-01-2020. 


Angreretten bortfaller derfor hvis du bruker varen på en måte hvor det er helt åpenbart at bruken reduserer varens salgsverdi. Når du benytter deg av angreretten, skal du selv betale for returfrakten. Hvis du angrer kjøpet, tilbakebetales kjøpesummen til deg ved en tilbakeføring til banken din eller betalingskortet ditt så snart vi har mottatt varen og kontrollert at den oppfyller betingelsene for at angreretten kan benyttes.

På CarrieAlong.no tilbyr vi, utover de lovpliktige 14 dagers returrett, også en mulighet for å bytte i en periode på 30 dager etter kjøp.

Ønsker du å returnere varen din er det viktig at du IKKE sender den til vår butikk, da denne ligger i Danmark og pakken dermed stoppes i tollen. 

Vi ber deg om å returnere varen til vår samarbeidspartner i Norge, som samler returpakkene og sørger for korrekt fortolling. 
CarrieAlong.no
c/o Responsservice 
Kvernhusvegen 21
2716 Harestua


Returrett ved gaver 
Skal det være en gave, tilbyr vi forlenget returrett slik at de 14 dagene først gjelder fra den dagen du gir gaven. Informasjon om dette skal skrives i kommentarfeltet ved bestilling. 


 
Bytteservice
På CarrieAlong.no tilbyr vi, utover de lovpliktige 14 dagers returrett, også en mulighet for å bytte i en periode på 30 dager etter kjøp. 

VI BYTTER JULEGAVENE DINE INNTIL 30-01-2020. 

 

Returadresse 
Ønsker du å returnere varen din er det viktig at du IKKE sender den til vår butikk, da denne ligger i Danmark og pakken dermed stoppes i tollen. 

Vi ber deg om å returnere varen til vår samarbeidspartner i Norge, som samler returpakkene og sørger for korrekt fortolling. 
CarrieAlong.no
c/o Responsservice 
Kvernhusvegen 21
2716 Harestua

 

Reklamasjon 
Som forbruker har du 24 måneders reklamasjonsrett som betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, få pengene tilbake eller få avslag i prisen – avhengig av den konkrete situasjonen.

Dette betinger selvsagt at reklamasjonen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og kan bare oppfordre deg til å ta kontakt med kundeservice på CarrieAlong.no hvis du får problemer med varene du har kjøpt.

Kjøpslovens reklamasjonsrett innebærer at du som kunde kan klage over feil og mangler ved produktet som oppstår innen 24 måneder etter kjøpet. Det er likevel en forutsetning at feil/mangler ikke er forårsaket av feilaktig bruk av produktet eller at annen adferd ligger til grunn for feilen/mangelen.

Du må reklamere innen rimelig tid etter at du har konstatert mangelen. Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen alltid for å være rettidig.

Hvis du ønsker å reklamere, ber vi deg kontakte oss på info@CarrieAlong.no så vi kan avtale nærmere med hensyn til forsendelse, herunder eventuelt sending av returetikett.

Har du brukt angreretten for å returnere en vare eller hvis du har reklamert på en vare, vil du alltid få tilsendt en e-post når vi har mottatt varen. E-posten vil inneholde opplysninger om den videre prosessen i forbindelse med behandlingen av din sak vedrørende angrerett/reklamasjon
 

3) BETALING & PRISGARANTI:

Prisgaranti 
Carriealong.no gir prisgaranti på hele sortimentet innenfor vesker, kofferter, ryggsekker, skolesekker, PC- vesker og accessories. På den måten er du sikret den beste prisen uansett hvilken vare du kjøper hos oss. Skulle du mot formodning finne den samme varen til en lavere pris i en norsk nettbutikk eller detaljkjede, matcher vi med glede prisen.
 
Prisgarantien gjelder i 14 dager fra kjøpsdatoen og er betinget av følgende:
 
- Prisgarantien gjelder varer som faktisk er tilgjengelige og dermed ikke ved utsolgte varer, ved kø-tilbud, ved opphørssalg, og/eller ved tilbud med begrenset antall.
- Prisgarantien omfatter utelukkende varer omfattet av norske regler for moms, toll, garanti ogforbrukerbeskyttelse.
- Alle eventuelle gebyrer (f.eks. frakt, kredittkortgebyr mv.) skal inkluderes i prissammenligningen.

Dersom du ønsker å benytte prisgarantien, skal du kontakte kundeservice på info@carriealong.no og sende inn dokumentasjon f.eks. i form av en skannet annonse eller en lenke til den butikken som tilbyr varen til en lavere pris.

Betalingsmetoder 
På CarrieAlong.no kan du betale med følgende betalingskort:
 
- VISA
- VISA Electron
- Mastercard
- Maestro
- VISA Electron

Gavekort og tilgodelapp 
Kjøp et gavekort til CarrieAlong.no og gled en du er glad i. Gavekortet gjelder i 5 år og du har 14 dagers angrefrist.
 
Vi sender gavekortet som en pdf-fil i løpet av 1 arbeidsdag. Gavekortet kan løses inn elektronisk på CarrieAlong.no så du behøver ikke å sende det i retur med posten.
Husk å skrive i notatfeltet på ordren din hvem gavekortet skal utstedes til (navn og adresse).
 
Klikk her for å kjøpe gavekort.

Du løser inn gavekortet ved å skrive koden på gavekortet i feltet «innløsning av gavekort» umiddelbart etter at du har tastet inn din kundeinformasjon i utsjekkingsprosessen.
 

4) KUNDESERVICE:

Kontakt med kundeservice 

E-post:
Skriv til oss på info@carriealong.no
Henvendelsen din håndteres innen 24 timer på hverdager mellom kl.10.00 – 13.00.

Telefon:
Ring oss på tlf. (+45) 61 15 15 29 på hverdager mellom kl. 10.00 – 13.00. Vår kundeservice ligger i Danmark og samtalene håndteres derfor på dansk/skandinavisk eller alternativt engelsk.

Firmaadresse:
CarrieAlong.no
c/o INTER-DISTRANS AS
Tomtegata 80
3012 Drammen
Norge
info@carriealong.no
Organisasjonsnr. 920817467

Returadresse:
Klikk her

Firmaadresse:
CarrieAlong.no
Bødkervej 7
5750 Ringe
Danmark
Tel +45 61 15 15 29
info@carriealong.no
DK-CVR: 39196387Gaveinnpakning 
Vi tilbyr samme service på CarrieAlong.no som i de fysiske butikkene våre, og vi pakker derfor gjerne inn varene dine som gave uten ekstra kostnad. Innpakningen gjøres av butikkutdannet personale med sans for detaljer så du kan sette den direkte på gavebordet.

Kryss bare av for «Ja takk, jeg vil gjerne ha pakket inn varene mine som gave», så sørger vi for resten.

Ris, ros & gode forslag 
Selv med mer enn 100 års erfaring innenfor vesker og lærvarer er det alltid rom for forbedring, både når det gjelder service og produktene vi tilbyr deg. Vi har veldig lyst til å høre fra deg. Har du spørsmål, ris eller ros, en god idé til forbedring av hjemmesiden vår eller noe annet, kontakt oss på info@carriealong.no.
 

5) SIKKERHET:

Sikker e-handel hos Carriealong 
Når du handler hos oss er du sikret nettets beste betingelser. Vi er e-merket og har følgelig gjennomgått en grundig godkjenningsprosess som løpende blir fulgt opp av «e-handelsfonden» (dansk merkeordning for sikker netthandel).

CarrieAlong lever følgelig også opp til en rekke spesifikke e-merkekrav i tillegg til gjeldende lover og regler. Som kunde har du gratis adgang til e-merkets forbruker-hotline.

Sikker betaling på CarrieAlong.
Betaler du med betalingskort, er du alltid sikret mot misbruk. Du kan nemlig avvise en betaling når du mottar betalingsoversikten din. Du løper selv ingen risiko dersom kortet ditt skulle bli misbrukt i en nettbutikk som bruker SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet sitt. På CarrieAlong.no benytter vi SSL i betalingssystemet vårt.

Dermed er du faktisk bedre sikret enn i den fysiske verdenen hvor du ofte selv løper en risiko hvis kortet ditt misbrukes ved bruk av pin-kode. Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er kryptert (SSL), og det er derfor kun DIBS som kan lese det. Hverken CarrieAlong eller andre har mulighet til å lese din informasjon. Selve overføringen er godkjent av DIBS og sikrer deg den absolutt best mulige sikkerhet rundt transaksjonen.

Behandling av data (persondatapolitikk) 

Vi trenger følgende opplysninger når du handler hos oss:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-postadresse

Vi registrerer og gir videre de personopplysningene som er nødvendige for å kunne levere varen til deg. 

Personopplysningene registreres hos Echolac Nordic ApS og oppbevares i fem år, og deretter slettes de. 

Vi samarbeider i tillegg med en rekke andre virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene tilstrekkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på carriealong.no er Echolac Nordic ApS. 

Du har rett til å få fremlagt opplysninger vi har om deg.
Hvis du mener at opplysningene er unøyaktige, har du rett til å få endret dem. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata hvis du ber om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke lenger er nødvendige i forhold til det formålet som de opprinnelig skulle brukes til. Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til oss på: info@carriealong.no


Cookies og loggstatistikk 
På carriealong.no benyttes cookies med det formål å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra datamaskinen din – hvordan avhenger av nettleseren din. Vi bruker en loggstatistikk på carriealong.no og det betyr at et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettstedet den besøkende forlater det mv. Loggstatistikken anvendes kun med det formål å optimalisere carriealong.no.


6) VILKÅR & BETINGELSER:

Salgs- og leveringsbetingelser 
Salgs- og leveringsbetingelsene under gjelder for alle leveranser fra CarrieAlong ApS nettbutikk: CarrieAlong.no


Levering og transport:
Levering av varer fra CarrieAlong.no anses for utført når du som forbruker har fått varen utlevert. Vi sender varer fra vår hovedbutikk i Danmark 2 ganger per uke på tirsdager og fredager. Siste frist for å bestille varer på forsendelsesdagene er kl. 08:00 – så sørger vi for at ordren din blir pakket og rekker å komme med samme dag.
 
Varene ankommer ferdig fortollet til posthuset/utleveringsstedet nær deg 2–5 hverdager etter avhenting i Danmark i samsvar med oversikten under:
 
Forsendelse
fra Danmark
Ankomst Norge
Postnummer:
0000–3999
Ankomst Norge
Postnummer:
4000–7999
Ankomst Norge
Postnummer:
8000–8999
Ankomst Norge
Postnummer:
9000–9999
Tirsdag Torsdag
(2 hverdager)
Torsdag/Fredag
(2–3 hverdager)
Fredag/Mandag
(3–4 hverdager)
Mandag/Tirsdag
(4–5 hverdager)
Fredag Tirsdag
(2 hverdager)
Tirsdag/Onsdag
(2–3 hverdager)
Onsdag/Torsdag
(3–4 hverdager)
Torsdag/Fredag
(4–5 hverdager)

Du vil motta en melding fra PostNord når varene dine er klare til henting.

Vår samarbeidspartner, PostNord, gjør sitt ytterste for at det ikke skal oppstå forsinkelser, men skulle det likevel skje, f.eks. i vanskelig fremkommelig vær eller rundt juletider og andre perioder hvor det er særlig travelt, kan CarrieAlong.no ikke stilles til ansvar. Hvis leveransen din uteblir helt eller blir forsinket utover 14 dager, sender vi deg en ny vare – selvfølgelig uten ekstra kostnad.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer kjøpt på CarrieAlong.no går over til deg som forbruker på leveringstidspunktet.

Pris og betaling:
På CarrieAlong.no kan du betale med alle de vanlige betalingskortene.
 
Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra CarrieAlong.no. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet. Selve overføringen er godkjent av PBS og sikrer deg den absolutt best mulige sikkerhet rundt transaksjonen. Alle priser er angitt inkl. moms og inkl. tollgebyrer.

Vi krever ikke noe gebyr uansett hvilket betalingskort du benytter.

Hvis du angrer på kjøpet ditt:
Du har 14 dagers angrerett når du handler på carriealong.no. Angreretten løper først fra den dagen du mottar varen.
Emballasje og varens stand når du sender den tilbake
Angreretten kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Angreretten bortfaller derfor hvis du bruker varen på en måte som helt åpenbart reduserer varens salgsverdi. Du får naturligvis tilbake det beløpet som du har betalt inn til oss.

Dersom du angrer på kjøpet ditt, får du naturligvis tilbake det beløpet som du har betalt inn til oss. Så snart vi har mottatt varen i retur og kontrollert at den følger reglene om angrerett vil beløpet bli overført til det kortet du betalte med eller til din bankkonto.

Den eneste omkostningen du har når du angrer er portoen for å sende varen tilbake til oss.

Hva skal jeg sende med tilbake?
Du skal legge ved en kopi av ordrebekreftelsen. Det er ikke et krav, men saksbehandlingen går raskere.
 
Hvis det er noe galt med varen:
Når du handler på CarrieAlong.no har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert eller byttet, få pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den enkelte situasjon. Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller at annen adferd ligger til grunn for mangelen.

Hvor raskt skal jeg reklamere?
Du må reklamere innen «rimelig tid» etter at du har oppdaget mangelen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at mangelen ble oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fraktomkostninger
Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger. Kontakt oss før du sender varen siden vi som oftest har mulighet til å sende deg en «pakkeetikett» slik at du unngår utlegg til frakt.

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen til oss
Når du returnerer varen ber vi deg om å beskrive problemet på en så detaljert måte som mulig.
Varen skal alltid returneres i forsvarlig emballasje. Husk å få en kvittering for forsendelsen. Vi tar ikke imot pakker som er sendt i oppkrav.

Barn og unge under 18 år
Du må ha fylt 18 år for å handle på carriealong.no – er du under 18 år, må du ha samtykke fra foreldrene dine.


Behandling av data (persondatapolitikk) 

Vi trenger følgende opplysninger når du handler hos oss:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-postadresse

Vi registrerer og gir videre de personopplysningene som er nødvendige for å kunne levere varen til deg. 

Personopplysningene registreres hos Echolac Nordic ApS og oppbevares i fem år, og deretter slettes de. 

Vi samarbeider i tillegg med en rekke andre virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål. 

Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene tilstrekkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på carriealong.no er Echolac Nordic ApS. 

Du har rett til å få fremlagt opplysninger vi har om deg.
Hvis du mener at opplysningene er unøyaktige, har du rett til å få endret dem. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata hvis du ber om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke lenger er nødvendige i forhold til det formålet som de opprinnelig skulle brukes til. Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til oss på: info@carriealong.no


Cookies og loggstatistikk 
På carriealong.no benyttes cookies med det formål å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra datamaskinen din – hvordan avhenger av nettleseren din. Vi bruker en loggstatistikk på carriealong.no og det betyr at et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettstedet den besøkende forlater det mv. Loggstatistikken anvendes kun med det formål å optimalisere carriealong.no.
 
Trykkfeil
Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på Carriealong.no til enhver tid fremstår korrekt. 
Det tas forbehold om eventuelle feil i f.eks. beskrivelser og/eller priser.

Juridisk adresse (ikke for retur av pakker): 
CarrieAlong.no
Echolac Nordic ApS
Bødkervej 7
5750 Ringe
Danmark
Tel +45 61 15 15 29
info@carriealong.no
Org.nr. DK: 39 19 63 87
Org.nr. NO: 920 817 467


Returadresse