X
Gabs håndtaske i skind, Gaia S, rosso

Flere visninger

Gabs håndtaske i skind, Gaia S, rosso

Nydelig håndveske fra Gabs i 4 forskjellige skinntyper
Varenr: 49390018

Details:

Gabs håndveske - den nye...Les mer
 

Tilgjengelighet: Utsolgt

1 819,00 NOK
NORSK MVA & TOLLGEBYRER ER INKLUDERT I PRISEN
Emaerket

Detaljer

...eksklusive veska som gir den personlige stilen din et twist!

Den nye Gabs håndveska matcher stilen din helt perfekt. Forestill deg at du skal ut døren i den nye dressen din og med din nye Gabs håndveske som setter prikken over i'en på ditt outfit. Eller tenk på neste gang du skal på kafé med venninnene ikledd den flotte nye kjolen din...og din nye Gabs håndveske. Din nye Gabs veske passer til enhver anledning.

Gabs håndveska er designet i 4 forskjellige skinntyper - glatt skinn, croco, snake og pels - dette gir en god effekt på veska.

Bemerk de flotte turkise knappene og det fine turkise fôret, som vi kjenner så godt fra italienske Gabs!

Din nye Gabs håndveske lukkes med glidelås i toppen. Innvendig har veska en stor glidelåslomme samt en mobillomme, en innkjøpspose og en liten Gabs blokk som matcher din nye veske.

Den medfølgende lange skulderremmen justeres lett, så du enten kan benytte din nye Gabs veske som en praktisk crossover eller som en liten smart skulderveske. Skulderremmen kan dessuten settes på veska to forskjellige steder, som gir deg flere muligheter for å anvende den nye veska di.

Elsker du de luksuriøse veskene fra Gabs? Så gå på oppdagelse hos Gabs vesker; det er helt sikkert en Gabs veske som passer presis til deg!

Veskas mål: 23 x 23 cm.
Veskas style: Gaia S.