KJØP I DAG & BYTT FREM TIL 31/1-2020

X
Conwood Pacifica 66 cm koffert khaki

Flere visninger

Conwood Pacifica 66 cm koffert khaki

Varenr: 123760027

Details:

Pacifica er en elegant koffert,...Les mer
 

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: 1 699,00 NOK

Tilbudspris 765,00 NOK

Du sparer 55% - totalt 934,00 NOK.
NORSK MVA & TOLLGEBYRER ER INKLUDERT I PRISEN
Emaerket

Detaljer

...i en nydelig design som bidrar til modellens styrke!

Koffertens skall er laget av ElastoMite™ polypropylen som er elastisk, støtsikker og punktforsterket. De loddrette seksjonene i koffertens form er flotte, samtidig med at de forsterker modellen og gjør den mer støtabsorberende. Overflatestrukturen beskytter dessuten mot slitasje og fremhever modellens farge og design.

Pacifica er luksuriøst innredet og fullt fôret. Den inneholder en integrert oppdeler, lommer i lokket og pakkestropper i bunnen. Modellen er utstyrt med Conwoods Space+™ expander som gjør det mulig å utvide dybden opp til 35 mm. Dette er perfekt når du mangler litt ekstra plass på hjemreisen til dine ferieinnkjøp.

Modellen er utstyrt med det holdbare Conwood-Select 8-trac™ hjulsystemet som har god manøverdyktighet og lett rulling.

Kofferten har dessuten en integrert TSA og Travel Sentry® godkjent kombinasjonslås som gir ekstra sikkerhet, uansett hvor reisen går.

Pacifica er dekket av en ekstraordinær garantipakke som gir deg enestående beskyttelse. Modellens 7-års SafeGuard™ dekker brudd på skallet de første 7 årene fra kjøpsdatoen, uansett årsak. I tillegg er det 3 års WeCare™ garanti på mangler i materiale og komponenter.

Mål: 66 x 46 x 25 cm.
Vekt: 3,5 kg.
Liter: 60 L.
Materiale: Polykarbonat.
Style: Pacifica.